Доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България!

 • Поръчки, направени в сайта се изпълняват в рамките на 1-4 работни дни - на налични артикули. За артикули които се изработват по индивидуални размери - доставка е до 7 работни дни. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас, в което ще уточним всички детайли по доставката.  
 • Доставката при поръчка от YOVINI е напълно безплатна до офис Спиди или офис Еконт. Ако желаете пратката да Ви бъде доставена до адрес, то доставката се заплаща от клиента.

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА 

Формуляр за връщане

Тъй като YOVINI доставя всички свои артикули БЕЗПЛАТНО, доставката по връщане се поема от клиента.

 • Всяко връщане или рекламация на продукт трябва да бъде одобрено от YOVINI, като изпратите  e-mail в рамките на 3 дни от доставката. Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или не отговаря на очакванията Ви, моля свържете се с нас на atelier.yovini@gmail.com
 • Ако има грешка от страна на YOVINI - разноските по доставка и връщане се поемат от нас. Ние ще ви обясним подробно всички детайли и начина за връщане, както и ще ви помогнем да попълните Формуляра за връщане.
 • Моля изпратете артикула с придружаващите го документи на посочения от нас адрес. След като получим върнатата пратка ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане /да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните етикети и опаковка/.
 • Ще получите имейл  съобщение за състоянието на върнатата стока, както и срок за връщане на сумата. След това, в рамките на 7 работни дни ще възстановим сумата по банков път на посоченият от Вас IBAN във Формуляра за връщане.
 • ЗАМЯНА - YOVINI НЕ предлага директна замяна. Сумата за върнатата пратка се възстановява по банков път, а новата поръчка се създава от купувача, за да бъде отново доставена на посочения от него адрес.

* НЕ подлежат на връщане артикули, които са изработени по ИНДИВИДУАЛНИ РАЗМЕРИ.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

 

За да приемем върната пратка, тя трябва да отговаря на следните изисквания:

 1. Артикулът да няма следи от третиране - да не е носен, пран или гладен.
 2. Артикулът трябва да бъде със запазен търговски вид и да бъде придружен с касова бележка, оригинални етикети и опаковка / без те да са свалени/.

Продуктите трябва да са в състоянието, в което са били изпратени от нас - ново, неупотребявано и с оригиналните си етикети и опаковка.

Ще оценим състоянието им и ако то отговаря на гореспоменатите изисквания ще възстановим сумата по сметката посочена във Формуляра за връщане.

 

Моля, бъдете внимателни при пробването на дрехите. Ако те имат петна или други наранявания, ние си запазваме правото си да откажем връщането на продуктите.

 

ДОСТАВКА В ЧУЖБИНА

Поръчка направена в YOVINI с адрес за доставка в чужбина:

 • Поръчки с доставка в чужбина е необходимо да бъдат предварително заплатени, заедно с разходите за доставка. Заплащането се осъществява с банков превод или карта. 
 • Срок на доставка 10-15 работни дни
 • За пратки извън ЕС получателят подлежи на облагане с такси за митническо посредничество, вносни мита и данъци след като пратката достигне страната на местоназначение. Допълнителните такси са за сметка на получателя. YOVINI нямаме контрол върху наложените от правителството такси, които варират за различните страни. Моля, свържете се с местната митническа служба за информация.

 

За информация, доставка или връщане, моля свържете се с нас atelier.yovini@gmail.com

 или на тел:+359 878196058